Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 är ett bolag som finns i Västerås. I Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Böhm Turesson, Marina Ophelia som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Ingrid Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Stig Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallinder, Leif Rune som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlström, Anna Therese som är född 1975 och har titeln Suppleant, Johansson Molin, Ingegerd Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 på telefon 021-183013.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Gregor nr 1 har 778000-1066 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.