Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2

Västmanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Västerås så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1942-02-12 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

778000-4896 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2 och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2 så går det att nå dem via telefon på 021-103200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Västeråshus nr 2 är Johansson, Linn Hanna som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg Yngrot, Britta Maria som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiesner, Anna Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiesner, Lisa Betty Agneta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, von Essen, Peter Fabian Mikael som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Bahar, Joel som är född 1989 och har titeln SuppleantEriksson, Lars Morgan som är född 1987 och har titeln Suppleant, Norström, Nils Roger som är född 1950 och har titeln Suppleant, .