Jarka Bygg

Västmanlands län

Information

800717-XXXX är organisationsnummer för företaget Jarka Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jarka Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Jarka Bygg finns i.

Jarka Bygg har varit registrerat sedan 2006-09-14 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jarka Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-14.

Jarka Bygg är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Jarka Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jarka Bygg så kan ni göra det på telefon genom 073-7764719 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet, transporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Jarka Bygg och det är Ivaskevic, Jaroslav som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,