Femme extreme - extremesporting girls

Västmanlands län

Information

800910-XXXX är organisationsnummer för bolaget Femme extreme - extremesporting girls. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Femme extreme - extremesporting girls är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Femme extreme - extremesporting girls finns i.

Femme extreme - extremesporting girls har varit registrerat sedan 2005-11-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Femme extreme - extremesporting girls så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Femme extreme - extremesporting girls är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Femme extreme - extremesporting girls är följande:

Vill ni komma i kontakt med Femme extreme - extremesporting girls så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling och arrangerande av kurser i extremsport för tjejer samt även försäljning av kläder och accesoarer.

Det finns olika personer som har en koppling med Femme extreme - extremesporting girls och det är Blomqvist, Tina Mariana som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,