J Bergström Schakt

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och J Bergström Schakt är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J Bergström Schakt är ett av dem. Statusen för J Bergström Schakt är att Bolaget är aktivt.

J Bergström Schakt är ett Enskild firma och skapades 2007-06-15. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J Bergström Schakt ska trivas.

J Bergström Schakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Schakt, planeringsarbeten och entreprenad åt företag och privatpersoner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J Bergström Schakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är J Bergström Schakt och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med J Bergström Schakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-2453822.

.

De som är på något sätt har med J Bergström Schakt är Bergström, Johnny Carl Gunnar som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J Bergström Schakt har 810911-XXXX som sitt organisationsnummer.