Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Ideell förening. Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 875001-5441.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-164440 alternativt besöka eller skicka post till Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP på följande adress Regattag. 23, 723 48, Västerås.

Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ideell Föreningen för Oförstörande provning med firma Föreningen för Oförstörande provning, FOP så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , Steiner, Roul Elis Thomas som är född 1956 och har titeln Suppleant , Stepinski, Tadeusz som är född 1950 och har titeln Suppleant .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Konferenser, temadagar och tillhandahåller anonsplatser på hemsidan.