Frösåker Golfklubb

Västmanlands län

Information

Golfklubb.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Frösåker Golfklubb vars verksamheterstyp är Ideell förening.

I Västerås så är Frösåker Golfklubb en av många verksamheter vars bolagstyp är Ideell förening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1987-05-25 så skapades Frösåker Golfklubb och verksamheten är har ej F-skattsedel.

878001-2525 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Frösåker Golfklubb och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Frösåker Golfklubb så går det att nå dem via telefon på 021-25401 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsens ledamöter, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Frösåker Golfklubb är Cederqvist, Hans Georg som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssén, Carl-Eric Tomas som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerdtman, Sylvia Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Living, Eva Ingeborg som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberger, Bo Rolf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundholm, Bo Anders som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamotÅkerlind, Torsten Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Irene Solveig Julia som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hjort, Christer Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant.