MultiService Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916461-2369 är organisationsnummer för företaget MultiService Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MultiService Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som MultiService Handelsbolag finns i.

MultiService Handelsbolag har varit registrerat sedan 1980-05-21 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MultiService Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

MultiService Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för MultiService Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig

Vill ni komma i kontakt med MultiService Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-419159 eller genom brev på följande adress:
Skogsv. 10 B, 722 17, Västerås

Service av digitala multimetrar samt konsultativ verksamhet inom elbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med MultiService Handelsbolag och det är Högqvist, JAN Anders Bertil som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Högqvist, STIG Gillis som är född 1946 och har titeln Bolagsman,