S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916462-3291 är organisationsnummer för företaget S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag finns i.

S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-04-22 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-358990 eller genom brev på följande adress:
Gransångarg. 128, 724 71, Västerås

Handel med kontorsmaskiner och möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med S Melins Kontor & Inredning Handelsbolag och det är Melin, Marta Kitty Birgitta som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Melin, Stig Oskar Nikanor som är född 1932 och har titeln Bolagsman,