R G Däckservice Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916462-5445 är organisationsnummer för verksamheten R G Däckservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R G Däckservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som R G Däckservice Handelsbolag finns i.

R G Däckservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-11-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för R G Däckservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

R G Däckservice Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för R G Däckservice Handelsbolag är följande:
; Gunnar Ahlin.

Vill ni komma i kontakt med R G Däckservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0227-12830 eller genom brev på följande adress:
Kiselg. 2, 736 32, Kungsör

Reparation och försäljning av däck.

Det finns olika personer som har en koppling med R G Däckservice Handelsbolag och det är Ahlin, Karl Gunnar Patrik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Ahlin, Karl Ove Gunnar som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Ahlin, Karl Peter Magnus som är född 1969 och har titeln Bolagsman,