L Therns Företagsservice Handelsbolag

Västmanlands län

Information

L Therns Företagsservice Handelsbolag är ett företag som finns i Västerås. I L Therns Företagsservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thern Fjällberg, Eva Charlotte som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Thern, Karl Ture Lennart som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med L Therns Företagsservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå L Therns Företagsservice Handelsbolag på telefon .

Konsultverksamhet inom administration, marknadsföring, kompetensutveckling, förvaltning av värdepapper, friluftsaktiviteter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är L Therns Företagsservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

L Therns Företagsservice Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

L Therns Företagsservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och L Therns Företagsservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L Therns Företagsservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

L Therns Företagsservice Handelsbolag har 916462-5981 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.