Masmästaren Dalarna Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Masmästaren Dalarna Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Masmästaren Dalarna Handelsbolag finns. I Västerås så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Masmästaren Dalarna Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Masmästaren Dalarna Handelsbolag har haft sedan 2004-06-03. Masmästaren Dalarna Handelsbolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Masmästaren Dalarna Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsg. 30, 791 71, Falun men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 023-704640.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Masmästaren Dalarna Handelsbolag har idag 916463-3001 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Masmästaren Fastigheter AB ensam. är den som för stunden ansvarar för Masmästaren Dalarna Handelsbolag

Fastighetsförvaltning, handel med fastigheter samt byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Masmästaren Dalarna Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Masmästaren Fastigheter AB som är född och har titeln Bolagsman, Masmästaren Lugnet Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, .