Handelsbolaget Västmanlands Stengravering

Västmanlands län

Information

916578-2765 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Västmanlands Stengravering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Västmanlands Stengravering är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Handelsbolaget Västmanlands Stengravering finns i.

Handelsbolaget Västmanlands Stengravering har varit registrerat sedan 1985-09-10 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Västmanlands Stengravering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Handelsbolaget Västmanlands Stengravering är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Västmanlands Stengravering är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Västmanlands Stengravering så kan ni göra det på telefon genom 0224-742140 eller genom brev på följande adress:
Boda, 730 71, Salbohed

Handel med samt förädling av sten och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Västmanlands Stengravering och det är Hermansson, Jerry som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Käck Hermansson, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Bolagsman,