Arpa Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916579-2574 är organisationsnummer för bolaget Arpa Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arpa Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Arpa Handelsbolag finns i.

Arpa Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-03-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arpa Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Arpa Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Arpa Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Arpa Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-139660 eller genom brev på följande adress:
Emausg. 46, 722 21, Västerås

Restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arpa Handelsbolag och det är Mikaelian, Stella som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Mikaelian, Yervand som är född 1946 och har titeln Bolagsman,