MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag

Västmanlands län

Information

MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag är en verksamhet som finns i Västerås. I MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brännström, Thomas Robert som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Chan, Yee Ling som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag på telefon 021-128628.

Tillverkning och försäljning av chokladpraliner.

Idag är MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-11 och MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

MÄLARCHOCOLATERIE Handelsbolag har 916579-9090 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.