Renova Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916579-9595 är organisationsnummer för bolaget Renova Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Renova Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Renova Handelsbolag finns i.

Renova Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-07-14 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Renova Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Renova Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Renova Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Renova Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-382410 eller genom brev på följande adress:
Kanelv. 26, 724 65, Västerås

Tak-, fönster- och fastighetsunderhåll samt försäljning av industriförnödenheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Renova Handelsbolag och det är Tell, LARS Olof som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Tell, Ulf Mikael som är född 1955 och har titeln Bolagsman,