Handelsbolaget Irish Trade Center

Västmanlands län

Information

916579-9900 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Irish Trade Center. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Irish Trade Center är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Handelsbolaget Irish Trade Center finns i.

Handelsbolaget Irish Trade Center har varit registrerat sedan 1989-08-16 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Irish Trade Center så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Handelsbolaget Irish Trade Center är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Irish Trade Center är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Irish Trade Center så kan ni göra det på telefon genom 021-354800 eller genom brev på följande adress:
Barkarö Byg. 73, 725 91, Västerås

Import och försäljning av irländska kläder mm. Export av träprodukter till Irland.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Irish Trade Center och det är Bexner Pettersson, Lena Kristina som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Erik Sune Hugo som är född 1945 och har titeln Bolagsman,