Integra Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och Integra Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Integra Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Integra Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Integra Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-10-02. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Integra Handelsbolag ska trivas.

Integra Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom marknadskommunikation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Integra Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Integra Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Integra Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-140023.

; Bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Integra Handelsbolag är Löving, Branislav Nic som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Nikolic, KRISTINA Elisabet som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Integra Handelsbolag har 916580-9634 som sitt organisationsnummer.