Flygdoktorn Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916931-0100 är organisationsnummer för verksamheten Flygdoktorn Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flygdoktorn Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Flygdoktorn Handelsbolag finns i.

Flygdoktorn Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-11-07 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Flygdoktorn Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Flygdoktorn Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Flygdoktorn Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Flygdoktorn Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-235235 eller genom brev på följande adress:
Normannag. 7, 217 74, Malmö

Flygmedicinska konsultationer, pilotcertifiering. Läkarkonsultationer. Föreläsningsverksamhet. Ljud- och ljustekniska konsultationer. Musikarrangemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Flygdoktorn Handelsbolag och det är Damm, SABINE Ilse som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Garpered, ULF Per som är född 1959 och har titeln Bolagsman,