Bugma Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Bugma Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Bugma Handelsbolag finns. I Västerås så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bugma Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Bugma Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Bugma Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bugma Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kulstötarg. 100, 722 40, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-332152.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bugma Handelsbolag har idag 916931-5042 som sitt organisationummer.

; Bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Bugma Handelsbolag

Konsultverksamhet inom handel, industri, förvaltning och utbildning. Författarskap och undervisning.

I Bugma Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martins, John GÖSTA som är född 1930 och har titeln Bolagsman, Martins, ULLA Birgit Kristina som är född 1933 och har titeln Bolagsman, .