Aros Robot Welding Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916931-6396 är organisationsnummer för företaget Aros Robot Welding Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aros Robot Welding Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Aros Robot Welding Handelsbolag finns i.

Aros Robot Welding Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-07-07 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aros Robot Welding Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aros Robot Welding Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Aros Robot Welding Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Aros Robot Welding Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-334849 eller genom brev på följande adress:
Östanbov. 18, 722 40, Västerås

Robotsvetsning och processtyrning inom svetsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aros Robot Welding Handelsbolag och det är Barkman, EVA Margareta Bernt- som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Barkman, LARS Gustav som är född 1947 och har titeln Bolagsman,