Hår-Hörnan Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och Hår-Hörnan Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hår-Hörnan Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Hår-Hörnan Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Hår-Hörnan Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-10-20. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hår-Hörnan Handelsbolag ska trivas.

Hår-Hörnan Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Herr och damfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hår-Hörnan Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hår-Hörnan Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Hår-Hörnan Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-137555.

; Bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Hår-Hörnan Handelsbolag är Norelius, LENA Katarina som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Senkovski, Snezana som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Hår-Hörnan Handelsbolag har 916931-9911 som sitt organisationsnummer.