Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-04-19. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer, styr- och reglerutrustningar, service och underhåll samt konsultverksamhet inom elbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-144727.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag är Eklund, Peter Mikael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Kuronen, Pekka Ilmari som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Peter & Pekka's Elinstallation Handelsbolag har 969614-2166 som sitt organisationsnummer.