Will Tell Communication Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Will Tell Communication Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Will Tell Communication Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Will Tell Communication Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-01.

Will Tell Communication Kommanditbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1996-09-23. Men sedan 2007-02-15 så har Will Tell Communication Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kristinag. 10, 722 11, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Will Tell Communication Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-132010.

Västerås arbetar för att bolag som Will Tell Communication Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Will Tell Communication Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Kreativ företagsprofilering. Målet är att hjälpa företag att synas i de medier som förmedlar företagens kommunikation. Will Tell har en ambition att förädla och att stärka varumärken i dagens medieström. I bild och ljud-, tryck media, elektronisk form, webb, webbTV och Tv.

Firmatecknare för Will Tell Communication Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Will Tell Communication Kommanditbolag och det är följande personer, Gustafsson, Kjell Ingemar som är född 1954 och har titeln Komplementär,

Organisationsnummer för Will Tell Communication Kommanditbolag är 969630-3412.