ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag

Västmanlands län

Information

ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag finns. I Västerås så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Källg. 17, 722 11, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-129020.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag har idag 969631-2017 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag

Bolaget skall bedriva förmedlingsverksamhet av fast egendom såsom villor, fritidshus och även bostadsrätter och därmed förenlig verksamhet.

I ditt val fastighetsbyrå i västerås Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carola Axling Fastighetsbyrå AB som är född och har titeln Bolagsman, Kent Jonsson Fastighetsbyrå AB som är född och har titeln Bolagsman, .