Ackurat Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och Ackurat Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ackurat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ackurat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ackurat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-02-17. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ackurat Handelsbolag ska trivas.

Ackurat Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultation, handel och uthyrning av maskiner inom industri och byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ackurat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ackurat Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Ackurat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-123340.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Ackurat Handelsbolag är Bodén, Annika Maria Linnea som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Bodén, Bängt Göran som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Ackurat Handelsbolag har 969635-4936 som sitt organisationsnummer.