SebaJo Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969636-0693 är organisationsnummer för bolaget SebaJo Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SebaJo Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som SebaJo Handelsbolag finns i.

SebaJo Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-03-04 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SebaJo Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

SebaJo Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för SebaJo Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med SebaJo Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-135546 eller genom brev på följande adress:
Bronsåldersg. 15, 723 51, Västerås

Import och försäljning av presentartiklar samt ramverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med SebaJo Handelsbolag och det är Jogér, Christina Elisabeth som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Jogér, Kent Roland som är född 1943 och har titeln Bolagsman,