Brunnby Redskapshandel Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Handelsbolag som heter Brunnby Redskapshandel Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Brunnby Redskapshandel Handelsbolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Brunnby Redskapshandel Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1997-05-21 så har Brunnby Redskapshandel Handelsbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Brunnby Redskapshandel Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Brunnby Redskapshandel Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brunnby Gård, 725 97, Västerås. Vi ni istället prata med Brunnby Redskapshandel Handelsbolag så kan ni göra det på 021-180040.

Försäljning av skogs- och trädgårdsartiklar samt därtill hörande service och reparationer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bengtsberg, Ernst Christer som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Sporrong, Kjell Erik som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Brunnby Redskapshandel Handelsbolag har 969639-0195 som sitt organisationsnummer.