Giwoni Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Giwoni Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Giwoni Handelsbolag finns. I Västerås så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Giwoni Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Giwoni Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Giwoni Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Giwoni Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till VÄSTRA RINGVÄGEN 21, 724 61, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-144899.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Giwoni Handelsbolag har idag 969640-5928 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Kukol, Wolfgang Leopold är den som för stunden ansvarar för Giwoni Handelsbolag

Handelsbolaget skall bedriva försäljning av kläder, skor och garner samt idka konsultverksamhet i samband härmed ävensom därmed förenlig verksamhet.

I Giwoni Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kukol, Cristian Abelardo som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Kukol, Wolfgang Leopold som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .