Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969647-6648 är organisationsnummer för företaget Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag finns i.

Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-02-09 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-25504 eller genom brev på följande adress:
LOGPORTSVÄGEN 37, 724 82, Västerås

Konsultverksamhet inom ekonomi och redovisning. Konsultverksamhet inom friskvård, sjukgymnastik och rehabilitering. Även utbildning inom ovan nämnda områden.

Det finns olika personer som har en koppling med Frösåker Redovisning & Rehab Handelsbolag och det är Bolin, Inger Birgitta som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Bolin, Jan Ove som är född 1957 och har titeln Bolagsman,