Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Västerås. I Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widegren, Ulf Krister som är född 1971 och har titeln Komplementär, Sorvari, Per Gunnar som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag på telefon 021-123630.

Sågning och borrning i betong samt byggservice.

Idag är Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-19 och Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Borrcentralen Surahammar Kommanditbolag har 969649-7776 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.