Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Handelsbolag som heter Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1998-12-07 så har Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag varit registrerat. Idag är Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Källg. 21, 722 11, Västerås. Vi ni istället prata med Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag så kan ni göra det på 070-5134286.

Konsultverksamhet inom projektledning, byggledning och geo- grafiska infomationssystem samt management och utbildning inom markprojektering och data.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ström, Carl Thomas Valdemar som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Ström, Mary Camilla som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas ensam av -Ström, Carl Thomas Valdemar .

Mälardalens Markprojekteringsbyrå Handelsbolag har 969651-6906 som sitt organisationsnummer.