Handelsbolaget Munga Bygg

Västmanlands län

Information

Handelsbolaget Munga Bygg hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Handelsbolaget Munga Bygg finns. I Västerås så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Munga Bygg tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Munga Bygg har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Munga Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till Öster Munga 15, 725 94, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-350633.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Munga Bygg har idag 969672-2850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Munga Bygg

Byggverksamhet.

I Handelsbolaget Munga Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Kaija Margit som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Ikäläinen, Esko Tauno Juhani som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .