Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-05-23.

Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2001-04-18. Men sedan 2001-05-23 så har Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fabriksg. 6, 733 39, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-86666.

Västerås arbetar för att bolag som Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Bedriva uthyrning, installation och försäljning av ljud-, ljus- och bildutrustning. Arrangerande och genomförande av tillställningar. Personaluthyrning inom ovanstående verksamheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag och det är följande personer, Lifberg, Leif Mattias som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Anders Magnus som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Svensk scen- och nöjesproduktion Handelsbolag är 969677-3333.