Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Konsultation och kompetensutveckling inom medicin och ledarskap. Litterär verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Västerås så är Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2001-10-23 så skapades Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag har haft det sedan 2001-12-31.

Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-31

969681-1182 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olofsson & Olofsson, Medicin och Kommunikation Handelsbolag är Bonnevier, Ingegerd Charlotte som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Arne Olof Gunnar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Birgitta Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .