Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-29.

Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-05-19. Men sedan 2003-05-29 så har Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gunnilbog. 18 A, 723 40, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6721336.

Västerås arbetar för att bolag som Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Brandtätning, brandskydd, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag och det är följande personer, Danielsson, Sven Olof Stefan som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Larsson, Erik Joakim som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Brandkompaniet i V-ås Handelsbolag är 969693-9454.