Snowstorm Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

969696-1623 är organisationsnummer för företaget Snowstorm Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snowstorm Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Västerås som är den kommunen som Snowstorm Kommanditbolag finns i.

Snowstorm Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-09-18 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snowstorm Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-09.

Snowstorm Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Snowstorm Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Snowstorm Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 021-333200 eller genom brev på följande adress:
Fåröv. 12, 722 44, Västerås

Konsulterande och affärsutvecklande verksamhet inom marknadsföringsområdet samt handel med fastigheter, fordon och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Snowstorm Kommanditbolag och det är Moberg, Ernst Mikael som är född 1961 och har titeln Komplementär, Vallin Moberg, Anne Iréne som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare,