Ellens Byrålåda Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Ellens Byrålåda Handelsbolag är ett bolag som finns i Västerås. I Ellens Byrålåda Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lena Elisabeth Bodotter som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Engström, Lena Mari som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ellens Byrålåda Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ellens Byrålåda Handelsbolag på telefon 021-410305.

Tillhandahålla tjänster inom grafisk form och produkter (reklambyråverksamhet) samt tillhandahålla tjänster inom eknomi och administation.

Idag är Ellens Byrålåda Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ellens Byrålåda Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ellens Byrålåda Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-20 och Ellens Byrålåda Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ellens Byrålåda Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Ellens Byrålåda Handelsbolag har 969697-3651 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.