Umbrella Music Group Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Bolaget ska anordna publika evenemang för kultur och nöje främst i samarbete med Västerås stad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Umbrella Music Group Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Västerås så är Umbrella Music Group Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2004-09-18 så skapades Umbrella Music Group Kommanditbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

969704-1516 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Umbrella Music Group Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Umbrella Music Group Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 021-801810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Umbrella Music Group Kommanditbolag är Umbrella AB som är född och har titeln Komplementär, A&B Message Production AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Music & Lights i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Mötesfabriken AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, roa i Västerås AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Karlsson, Björn Lennart som är född 1966 och har titeln ProkuristPersson, Nils Arnold Christer som är född 1953 och har titeln Prokurist, Slättenhäll, Nils Eddy som är född 1968 och har titeln Prokurist, Ström, Christer Mikael som är född 1965 och har titeln Prokurist.