IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-03.

IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2004-09-21. Men sedan 2005-02-03 så har IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hermelinv. 27, 722 45, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Västerås arbetar för att bolag som IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

IT serviceverksamhet, IT reparationer, support, IT-lösningar, programmering, systemering samt därmed förenlig verksmahet.

Firmatecknare för IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag är följande:
Bolagets firma tecknas av komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag och det är följande personer, Tayefeh Morsal, Seyed Ramjar som är född 1984 och har titeln Komplementär, Tayefeh Morsal, Seyed Ebrahim som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för IT Systemdrift Västerås Rt Kommanditbolag är 969704-2696.