Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-12-28.

Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-09-06. Men sedan 2006-01-13 så har Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsg. 4, 722 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-60260.

Västerås arbetar för att verksamheter som Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Importera och sälja produkter av molybden. Sälja billyftar och målarboxar för bilverkstadsindustrin. Kurser i kinesisk tekultur och import av te. Hjälpa svenska och europeiska företag att hitta lämpliga leverantörer i Kina eller bistå med att knyta kinesiska kontakter.

Firmatecknare för Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag och det är följande personer, Martinsson, Jan-Erik Ivar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Yi Martinsson, Junling Anna som är född 1973 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Golden Sun Trading & Consulting Handelsbolag är 969712-8966.