Byggakuten i Västerås Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Byggakuten i Västerås Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Byggakuten i Västerås Handelsbolag finns. I Västerås så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Byggakuten i Västerås Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Byggakuten i Västerås Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Byggakuten i Västerås Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bygelv. 5, 722 33, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-841339.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Byggakuten i Västerås Handelsbolag har idag 969715-9110 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Byggakuten i Västerås Handelsbolag

Bygg- och snickeriarbeten, rivningsarbeten, plattsättning. Gräv- och markanläggningsarbeten. Betonghåltagning.

I Byggakuten i Västerås Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Morsing, Bengt Roger som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Olsen, Rolf Göran som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .