European Industrial Solutions Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

European Industrial Solutions Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som European Industrial Solutions Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

European Industrial Solutions Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-07-30.

European Industrial Solutions Kommanditbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-06-19. Men sedan 2007-08-03 så har European Industrial Solutions Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vedbov. 1 G, 724 80, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på European Industrial Solutions Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-349936.

Västerås arbetar för att verksamheter som European Industrial Solutions Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för European Industrial Solutions Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Diverse arbeten inom verkstadsindustrin, såsom svetsning, svarvning och fräsning samt förvärva och förvalta fastigheter.

Firmatecknare för European Industrial Solutions Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till European Industrial Solutions Kommanditbolag och det är följande personer, Heshmati, Sevak som är född 1980 och har titeln Komplementär, Heshmati, Susan som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för European Industrial Solutions Kommanditbolag är 969721-1473.