Waarwest Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969723-8682 är organisationsnummer för bolaget Waarwest Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Waarwest Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Västerås som är den kommunen som Waarwest Handelsbolag finns i.

Waarwest Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-01-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Waarwest Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Waarwest Handelsbolag är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Waarwest Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Waarwest Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3706214 eller genom brev på följande adress:
Nicksborg 1, 725 91, Västerås

Försäljning av bildelar via internetbutik.

Det finns olika personer som har en koppling med Waarwest Handelsbolag och det är Vestlund, Kjell Anders som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Waara, Linus Love som är född 1979 och har titeln Bolagsman,