Stall Jobie Lucky Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och Stall Jobie Lucky Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Jobie Lucky Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Jobie Lucky Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Jobie Lucky Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-01-25. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Jobie Lucky Handelsbolag ska trivas.

Stall Jobie Lucky Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Travsport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Jobie Lucky Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-01.

Idag är Stall Jobie Lucky Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Stall Jobie Lucky Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-150464.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stall Jobie Lucky Handelsbolag är Bolstad, Tove som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Borge, Oddbjörn som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Boström, Ann Kristin som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Brofeldt, Karl Göran som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Brofeldt, Peter Göran som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Stig Gunnar som är född 1942 och har titeln Bolagsman.

Stall Jobie Lucky Handelsbolag har 969724-2320 som sitt organisationsnummer.