Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-03-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Design, porslin, möbler, lampor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9582248.

Firman tecknas ensam av -bolagsmannen.

De som är på något sätt har med Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag är Karlsen, Arvo Aarne som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Antikboden Galleri Design Västerås Handelsbolag har 969726-1189 som sitt organisationsnummer.