Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Västerås och Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-12-12. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Livsmedelsbransch, vintillbehör, essenser, kol, jäst och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-300108.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag är el Bany, Abdou Ahmed Abd som är född 1961 och har titeln Komplementär, Fouad Shata, Ghada som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, .

Magasinet Arabiska o Asiatiska Matvaror Kommanditbolag har 969726-7509 som sitt organisationsnummer.