City bageri Västerås handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Västerås och City bageri Västerås handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och City bageri Västerås handelsbolag är ett av dem. Statusen för City bageri Västerås handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

City bageri Västerås handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-08-08. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som City bageri Västerås handelsbolag ska trivas.

City bageri Västerås handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bageri och konditoriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att City bageri Västerås handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-31.

Idag är City bageri Västerås handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med City bageri Västerås handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-7256743.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med City bageri Västerås handelsbolag är Jamal, Lokman som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nouri Arif, Aras som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

City bageri Västerås handelsbolag har 969728-7077 som sitt organisationsnummer.