Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag är en verksamhet som finns i Västerås. I Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Dennis Frank som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Henning Frank Hilmer som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag på telefon 021-138450.

Handel med skeppsförnödenheter.

Idag är Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Cumlins Skeppshandel Eftr. H. Magnusson & Co Handelsbolag har 978000-6053 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.