Firma Gunnar Helander

Västmanlands län

Information

150320-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma Gunnar Helander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Gunnar Helander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Firma Gunnar Helander finns i.

Firma Gunnar Helander har varit registrerat sedan 1998-09-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Gunnar Helander så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firma Gunnar Helander är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Firma Gunnar Helander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Gunnar Helander så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Författarskap.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Gunnar Helander och det är Helander, Gunnar Manfred som är född 1915 och har titeln Innehavare av enskild firma,